I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, March 11, 2013

GC TOOTH MOUSSE

bawakan GC TOOTH MOUSSE  yg sgt2 membantu menghalang karies gigi dan memulihkan gigi anak2 yg rosak. Boleh juga utk gigi dewasa yg kuning2 tu..
Item ni susah nk dpt kt sini, jadi kami import dr luar negara.Awalnya mencari utk anak saya dan membantumencari utk persatuan kanak2 cerebral palsy; tp rupanya ramai ibu2 yg mencari2 item ini termasuk dentist( kawan).Highly recommended!
Cara nak guna pun senang: sapu saja pada gigi selepas gigi dibersihkan, biar 30min.lepastu baru boleh mkn/ minum Dentist anak sy suggest 2x sehari. Pg dan sebelum tidur.
Anyway bnyk info tntg GC tooth mousse ni dan positive result. YANG PENTING x bahaya utk kanak2, blh ditelan sbb buat dr susu, xde flouride yg x sesuai utk kanak2, dan x blh pd yg allergik susu lembu.

Ada 2 perisa strawberry dan mint.35mls tube rm69 includes delivery..sgt murah!
Antara link yg blh dirujuk:

http://www.toothmousse.info/directions-for-use---gc-tooth-mousse.html
http://www.toothmousse.info/mousse-faq.html
http://mamafaizzhafran.blogspot.com/2012/06/gc-tooth-mousse-plus.html?m=1
Youtube pun ada type je gc toth mousse

 READY STOCK ITEM
RM69  INCLUDES POSLAJU
PLS TEXT TO 0197113083 IF INTRESTED

4 comments:

  1. I use this for my son and it works! Praise to Allah

    ReplyDelete
  2. As salam... puas saya mencari GC tooth mousse nih... Camne nak order ek?

    ReplyDelete